Flotte vaser fra Royal Copenhagen

Flotte vaser fra Royal Copenhagen
Blå Mega Riflet vaser. Siden 2012 har Royal Copenhagen produceret boligudstyr i mønsteret Blå Mega Riflet. Den Kongelige Porcelænsfabrik har eksisteret siden 1775 og har gennem de seneste mange år været blandt danskernes foretrukne leverandør af porcelæn.

Det velkendte musselmalede mønster er blevet fortolket på ny af Karen Kjældgård-Larsen, der med Blå Mega Riflet har skabt en moderne klassiker. Nyfortolkningen omfatter, at det traditionelle musselmalede mønster er blevet forstørret, hvilket tilfører et mere moderne udtryk til de fine produkter. Dog er fremstillingsmetoden bevaret; samtlige produkter er, traditionen tro, håndmalede og dermed helt unikke.

Køb alle vaser fra Royal Copenhagen her

Fine vaser i forskellige størrelser
I dag er det ikke kun køkkenudstyr som tallerkner, kopper og skåle, der er en del af Den Kongelige Porcelæn fabriks sortiment. Nu kan du, blandt meget andet, også få vaser fra Royal Copenhagen.

En vase er en sikker vinder i boligindretningen, fordi blomster giver et smukt og friskt pust til indretningen. I Royal Copenhagens serie af vaser er der ligeledes en serie i Blå Mega Riflet. Du kan altså nu stille dine blomster i vand i de smukkeste vaser fra Royal Copenhagen.

Vasens smalle hals og tykke bund gør, at den er velegnet til både stramme blomsterbuketter og almindelige afskårne blomster. Den fine vase er tilgængelig i tre størrelser; 12 cm, 15 cm og 20,5 cm og du kan dermed pynte dit hjem med forskellige blomster i de fineste vaser – store som små.