Opbevar slik og kager i de fineste krukker fra Royal Copenhagen

Opbevar slik og kager i de fineste krukker fra Royal Copenhagen

Blå Mega Riflet opbevaringskrukker. Siden 1775 har Royal Copenhagen produceret smukke porcelænsprodukter. Den danske porcelænsvirksomhed har fastholdt sine traditioner og bevaret, at hvert enkelt produkt håndmales. Det giver produkterne et eksklusivt udtryk, der understreger, at hvert enkelt produkt er helt unikt. Nu kan du opbevare lækre småkager, flødekarameller eller noget helt tredje i de fine opbevaringskrukker med det karakteristiske mønster.

Krukker fra Royal Copenhagen

Du finder forskellige opbevaringskrukker med låg i forskellige størrelser og udformninger. De produceres med en praktisk gummiring, så låget slutter tæt. Du kan derfor, helt uden bekymring, opbevare lækre sager i de fine krukker.

Blå Mega Riflet – en nyfortolkning

Blå Mega Riflet er en nyfortolkning af det klassiske musselmalede mønster. Karen Kjældgård-Larsen er kvinden, der har forstørret det klassiske mønster og givet Royal Copenhagens produkter et mere moderne udtryk.

Selvom Blå Mega Riflet bryder med alle de traditionelle værdier, der er forbundet med musselmalingen, har danskerne alligevel taget nyfortolkningen til sig. I 2012 blev Blå Mega Riflet sat i produktion og i dag finder du mange fine produkter i den moderne udgave af det klassiske stel.

Blå Mega Riflet bliver i dag betegnes som en ægte – men moderne – klassiker, der hurtigt har fundet en plads i danskernes hjerter. Det fine blå mønster med de flotte håndmalede blomster klæder ethvert veldækket bord, mens opbevaringskrukkerne kan give et eksklusivt udtryk til boligindretningen.

Nyfortolkningen har ligeledes medført en genfødsel af det klassiske porcelæn og det ses i højere grad, at produkterne mikses på tværs af farver og mønstre.