Skoletasker fra JEVA med masser af plads og stor komfort

Skoletasker fra JEVA med masser af plads og stor komfort.

Se alt JEVA

JEVA har et kæmpe udvalg af skoletasker og penalhuse, taskerne fås i mange forskellige farver og i flere forskellige varianter. Tasker både til børn og unge.

Den ultra-lette backpack-serie fra JEVA er optimal til skolen

JEVAs populære Backpack-serie vejer ingenting, men bevarer den store rummelighed og funktionalitet – Perfekt til skole eller vandreturen. Se den her.

Find den bedste og nyeste JEVA skoletaske til dit barn her

Indkøb af skoletasker til børn kan være et tilbagevendende problem hvert år. Men med en JEVA backpack rammer I plet hver gang – både på praktik og æstetik.

JEVA Beginners skoletaske – perfekt som begynderskoletaske.

JEVA Beginners skoletaske har separate rum til madkassen, drikkedunken og gymnastiktasken. Med sin ergonomiske foam-back ryg, sikrer den optimal komfort.

JEVA Intermediate skoletaske – flot og praktisk skoletaske.

JEVA Intermediate skoletaske er super god til de større børn i indskolingen. Der er gode og store rum, med plads til drikkedunk, madkasse og gymnastiktaske.

Find det helt rigtige penalhus fra JEVA til dit barn her

Penalhuse skal indeholde de rigtige ting, men skal også være noget, dit barn har lyst til at tage op ad tasken. Se udvalg af penalhuse fra JEVA her.

En JEVA Wallet er den perfekte førstegangspung for dit barn

Den lille og praktiske pung fra JEVA er flot og nemt håndterbar for dit barn. Find dem i forskellige farver, mønstre og motiver, her hos KopK.

Undgå våde bøger med et JEVA regnslag til din rygsæk eller skoletaske

De praktiske regnslag fra JEVA er perfekte til dig der cykler eller går til og fra skole og arbejde. Find dem i forskellige farver, her hos KopK.

JEVAs populære Square-serie er et komfortabelt valg

Komfort kommer i første række, når der skal købes skoletaske. JEVAs Square-serie har punkstøttet ryg og justerbare stropper.

Supreme skoletasker til begge køn med 30+10L fra JEVA

De smarte Supreme skoletasker fra JEVA sælges som en 2-i-1 taske med helt op til 40L i volumen. Taskerne fås både til drenge og piger i forskellige farver.

Survivor rygsæk fra JEVA - flot og praktisk taske i god størrelse.

Super smart og let rygsæk i flotte farver og mønstre for piger og drenge i alle aldre. Utrolig praktisk indrettet og behagelig og ergonomisk udformet.

JEVA TWOZIP penalhus er perfekt til barnet, der skal starte i skole

De flotte penalhuse fås i farver og med motiver, der passer til alle skoletasker og rygsække fra JEVA. Køb de flotte penalhuse af høj kvalitet her hos KopK.

U-TURN - smart og praktisk skoletaske til de mindste skoleelever.

Praktisk indrettet skoletaske fra JEVA i spændende farver og mønstre til piger og drenge i 1. til 4. klasse. Er desuden let og behagelig at have på ryggen.

Cool JEVA velcro-pung til opbevaring af penge og telefon

Med en stilet velcro-pung kan man beskytte sin smartphone og opbevare penge. Mange varianter og smart design. For børn mellem 7-14.