Stort sortiment af Steltons elegante, tidløse produkter

Hvorfor nøjes, når du kan få fantastisk kvalitet? Se vores store sortiment af Steltons stilsikre design til faste lave priser. Lad dig inspirere her.

Stelton er klassisk stilrent design


Stelton er klassisk stilrent design kombineret med funktionalitet og minimalisme. For 50 år siden gik de to soldaterkammerater Niels Stellan og Carton Madelaire sammen og begyndte at producere sportssko og møbler, som de solgte i hele verden under navnet Stelton. Kammeraterne fik senere øjnene op for en fabrik, som producerede ting i rustfrit stål og de begyndte at investere i disse produkter og snart stod de med en stor produktion, hvor de nød godt af, at dansk design verden rundt var meget eftertragtet. Især i USA fik de succes med at sælge deres Stelton-produkter.

Stelton i dag. Stelton har den dag i dag en anden direktør, Peter Holmblad, som fik sin stedfar Arne Jacobsen til at lave en kollektion i rustfrit stål og denne kollektion har stadig den dag i dag status af at være et ikon. Med et produkt fra Stelton køber du ikke kun et stykke funktionelt design, men også et funktionelt værktøj fordi, at Stelton altid har haft et fokus på netop det æstetiske samt det funktionelle og dette afspejles i høj grad i anvendelsen af produkterne.

Stelton-produkter. Noget af det, som går igen i samtlige Stelton-produkter er cylinderformen og det rustfri stål. Hos Stelton går man op i linjerne og man gør en dyd ud af at disse rene linjer skal gå igen i samtlige produkter. Dette er grunden til, at man aldrig er i tvivl når man ser et Stelton-produkt fordi, at man hurtigt kan se om det har disse karakteristika. Et produkt fra Stelton som i høj grad har fået medvind og som er det mest kendte produkt de har lavet er den karakteristiske cylinderformede termokande, som har produktnavnet EM77, men som for de fleste nok blot vil være kendt som Steltonkanden, som de fleste nok har et forhold til fordi de har set den på et bord hos et familiemedlem eller en bekendt.

Stort udvalg af Steltons klassiske bestiksæt

Hos KopK kan du vælge mellem flere af Steltons stilrene og klassiske bestik, som har prydet de danske hjem siden 1960’erne. Bestikkene er i rustfrit stål.

Classic fra Stelton er designs inspireret af en cylindrisk form. Erik Magnussen blev inspireret af den cylindriske form ved design af termokanden EM77. Det er enkelt og funktionelt og kan passe ind i alle hjem.

Stelton Classic - find de gode tilbud på designklassikerne her.

Designklassikere fra Stelton er tidløst, prisvindende dansk design. Den perfekte gaveidé. Find dem i vores webshop. Hurtig levering, gratis fragt over 299 kr.

Ikonisk design med Arne Jakobsen og Steltons Cylinda-serie

Steltons ikoniske Cylinda-line er designet af den populære danske designer Arne Jakobsen, der har været med til at definere den danske designfilosofi.

Cylinda-line fra Stelton er designet af Arne Jacobsen, som er en meget anerkendt designer. Cylinda-line fik tildelt ID-Prisen 1967 og endnu en pris i 1968. Cylinda-line beskrives som Steltons DNA og er af meget stor betydning for Dansk design.

Termokanden fra Stelton. EM77 Termokanden fra Stelton er et sandt dansk designikon, Designet af Erik Magnussen. EM77 Stål termokanden er designet i 1977, så derfor er navnet EM77 en forkortelse af Erik Magnussen og årstallet. Termokanden er unik da den er designet med en patenterede vippeprop, som gør det nemt at skænke kaffen perfekt. Udover en vippeprop medfølger der et skruelåg, så man har mulighed for at transporter kanden med indhold. Kanden er enkel og meget stilfuld. EM77 termokanden fåes i mange smukke farver.

Den klassiske EM77 termokande er klassisk dansk design

Hvem elsker ikke tidløst design, som glæder i mange år? Den populære Stelton EM77 termokande er et ikonisk stykke design du bare må eje.

Emma fra stelton er designet af Holmbäck Nordentoft, det er et stilrent stel i procelæn. Emma serien er en smuk serie som gør at du kan dække det perfekte morgenbord.

Nyt og forfriskende design. Emma fra Stelton, se det her.

Den ny stilrene Serie Emma fra Stelton, er fornyet design i lækre, lyse nordiske farver. Følg trenden, se de flotte varer. Fri fragt ved køb over 299 kr.

Køb smukke designklassikere fra Stelton som værtindegave

Du finder alle de skønne gaveartikler fra Stelton i vores webshop lige her. Hurtig levering, fri fragt over 299, bonuspoints der giver optjening til gavekort.

Stelton termokrus i i:cons - udvalg af flotte og praktiske designs

Når det skal gå hurtigt eller være billigt, så leverer disse lækre og funktionelle termokrus fra Stelton den nemmeste, sundeste og billigste løsning.

Flot julepynt og juledekorationer fra Steltons Juleserie

Julepynt fra Stelton er lavet i et tidløst design og i en god kvalitet af flotte materialer som messing. Se det store udvalg af langtidsholdbar julepynt.

Stort udvalg af Stelton kander i rigtig god kvalitet

Flotte og holdbare kander Stelton kander til morgenbordet eller kaffebordet. Mange forskellige designs. Alle har matchende mælkekande. Se de mange kander.

Stort udvalg af flotte og praktiske Stelton køkkenartikler

Stelton Køkkenartikler til en lang række forskellige formål. Fælles for dem er de gode materialer, det flotte design og det, at de er nemme at rengøre.

Stort udvalg af Stelton køkkenknive i en god kvalitet

Stelton køkkenknive er rigtig gode til dig, der kan bruge timer i køkkenet, og til dig, der ikke vil bruge for meget tid på madlavningen. Nemme at rengøre.

RIG-TIG By Stelton - forfriskende, funktionelt design

Køb de funktionelle produkter og flotte designs fra Steltons serie RIG-TIG her. Gratis fragt ved køb over 299 kr., optjen bonus og få gavekort til webshoppen.

Oplev den danske designtradition med Stelton Core-serien

Steltons klassiske Core-serie er et kerneeksempel på den danske designtradition af rustikke enheder i et tidsløst design.

Smukt designet serveringsbræt fra Stelton

Med et smukt og praktisk serveringsbræt i medium eller stor fra Stelton Twin vil din mad komme til at se bedre og mere appellerende ud end nogensinde før

Stelton Stockholm, Stockholm Horizon og Stockholm Aquatic bringer den Stockholmske skærgård ind i din stue i et unikt design i aluminium og kold emalje.

Steltons Stockholm serier - i blågrøn og hvid kold emalje og aluminium.

Få kaffe på en ny måde en flot Stelton termokande.

Lad dine kaffevaner få nyt liv med en lækker og klassisk termokande fra Stelton. Hos KopK finder du et flot udvalg af termokander i et hav af farver

Theo Serien fra Stelton er inspireret af skandinavisk design og Japansk kultur Theo Serien er lavet i et råt look af sortbrunt stentøj, Du kan lave en god kop kaffe, holde din the varm og det hele passer sammen.

Theo kollektionen fra Stelton tilbyder mat og enkelt design

Få nye og lækre kaffevaner med Theo kollektionen fra Stelton. Få vækket dine sanser med flot nordisk design i en kombination med den japanske stilart.

Italiensk håndværk møder skandinavisk design i Steltons serie 'Collar'

Her på siden finder du den flotte og eksklusive serie 'Collar' fra Stelton, som byder på lækkert kaffeudstyr til ethvert hjem.

Emma en smuk porcelænsserie fra Stelton

Porcelæns serien Emma, fra det populære danske design brand Stelton, er en smuk og elegant serie af produkter som alle kan tages i brug ved morgenbordet.

Skandinavisk design inspireret af Østersøen og Sverige.

Steltons kollektion Stockholm Aquatic er en kollektion af vaser, skåle og køkkenredskaber som er inspireret af Østersøen og Stockholms smukke Skærgaard.

Stelton Theo - Skandinavisk design inspireret af japansk kultur

Stelton Theo er en serie af produkter til den kaffeglade. Produkterne er skabt i et skandinavisk design, som er inspireret af den japanske kultur.