Kategorier
Dejskraber

Dejskraber

Find din foretrukne dejskraber her. En dejskraber er et uundværligt bageredskab i et køkken, hvor der bliver bagt en hel masse – til alt bagværk, lige fra søde, fine kager og til saftige, robuste brød. Et sådant køkkenredskab, som man netop bruger utrolig meget, er det derfor også vigtigt at have den helt rigtige model. Ikke mindst en udgave som er både funktionel og praktisk, og som passer til netop ens eget behov og ens præferencer.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 54
  DKK 312
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Her er der mulighed for at finde din foretrukne dejskraber, så du kan bruge den optimalt til din bagning – og til at kunne forberede og håndtere dit bagværk til perfektion. Her på siden findes et udvalg af dejskrabere i forskellige størrelser, materialer og udformninger. Der findes produkter fra rustfrit stål til fødevaregodkendt silikone samt med håndtag eller skæfte, hvis man foretrækker det, eller uden, hvis man ikke gør. 

  Bredt udvalg af dejskrabere. Selvom en dejskraber har én særegen funktion, er der altså, som udvalget her også tyder på, mange forskellige muligheder. Der er dejskrabere fra det kendte mærke Blomsterberg, der er kendt for at bringe de professionelle, velafprøvede produkter ud til den bageglade befolknings bageudstyr

  Der er også andre typer af dejskrabere, såsom de meget fleksible silikone-dejskrabere uden skæfte, som man kan få i flere farver, og som vil kunne bruges til forberedelsen og håndteringen af enhver kage- eller brøddej samt dekoration. Det gælder altså blot om at gøre sig klart hvilken type dejskraber, der er ens foretrukne. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret