Kategorier
Dekoration

Dekoration

Lav smukke kager med dekorationsudstyr. Bagning og pyntning af kager er blevet ret populært over de senere år med Den Store Bagedyst og bageudstyret er af største vigtighed. Men for at kunne lave de flotte kage, kræver det ordentligt dekorationsudstyr, som kan holde til noget, og som kan hjælpe til blandt andet at lave fine sprøjtninger. For selvom du selv kan være så og så dygtig til arbejdet, så handler det langt hen ad vejen også op, at udstyret skal være i orden.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 39
  DKK 300
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Dekoration i mange mønstre. Udstyret fås i mange forskellige former og typer, og det betyder også, at de kan lave forskellige mønstre, sprøjte forskelligt ud og så videre. 

  Især tyllerne til sprøjtning fås i mange forskellige størrelser og både  i stål og i plastik, alt efter hvad man er til fx. det søde køkken. Der er også sprøjteposer i forskellige udgaver, og igen handler det om, hvad du som konditor er til. Du har helt sikkert dine præferencer, og dem skal du holde fast ved. Men du har i hvert fald også muligheden for at skifte, hvis det er dét, du vil.

  Og prisen er også til at komme til. Noget udstyr til køkkenet kan koste rigtig mange penge, men lige dekorationsudstyret er nemt at komme til og til at betale. Også selvom du går meget op i kvalitet, så kan du godt finde billigt udstyr alligevel. Så selvom du måske ikke er bager eller konditor af profession, så kan du betale dig fra at få lov til at lege med dekorationen og på den måde blive en meget bedre amatørbager. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret