Kategorier
Kageforme

Kageforme

Flotte og praktiske bage- og kageforme af høj kvalitet. En bageform er en uundværlig del af ethvert køkken. Selv om man ikke har for vane at bage sit brød selv, så kan man få brug for en bageform til andre formål. Hvis man eksempelvis skal bage en tærte eller en kage, har man brug for dette praktiske bageudstyr. Rigtig mange har oplevet at blive frustreret over en bageform, hvor bagværket ikke har sluppet formen.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 11
  DKK 440
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Det giver ofte nogle meget kedelige resultater, men disse uheld kan man nemt forebygge. KopK har et stort udvalg af bage- og kageforme, som netop er designede til, at bagværket let og hurtigt slipper formen. Formene har nemlig en belægning på indersiden som gør, at man ikke kommer til at opleve problemer med brød, tærter eller kager, der sætter sig fast.

  I og med at der er tale om bageforme, så er det også vigtigt, at man har et rimelig bredt udvalg af disse i sit eget køkken. Det gør nemlig, at man har langt flere muligheder i forhold til, hvilke ting man kan lave. 

  KopK har som sagt et stort sortiment har forskellige bage- og kageforme. Eksempelvis kan du finde forme, som giver dig mulighed for at bage dine egne flutes til aftensmaden. Vi har blandt andet også forme til bagning af muffins, brownies og lagkager i vores sortiment, og formene er alle af høj kvalitet samt de bedste kageruller

  Du kan finde alle de bage- og kageforme, som du har brug for, på ét og samme sted, nemlig hos KopK.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret