Kategorier
Udstikkerforme

Udstikkerforme

Populære udstikkerforme til hverdag og julefest. Det er altid hyggeligt at bage, og når duften af søde småkager breder sig i huset, trækker den børn og voksne til køkkenet og skaber de skønneste hyggestunder. Har du set bagedysten, kan det være, at du også er blevet mere ambitiøs med din bagning, og derfor får du også brug for nyt bageudstyr til at variere for eksempel småkagerne med. En hund, en kat, en kanin med hængeøre.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 17
  DKK 300
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Mulighederne er mange med det rigtige bageudstyr, hvis du vil bage småkager med udstikkerforme, og du behøver ikke holde dig til de traditionelle cirkler og stjerner. Fra Blomsterberg kan du få et helt udstikkersæt med bogstaver ud over sættet med hele 12 forskellige runde udstikkere eller sæt med blomster, stjerner eller hjerter i forskellige størrelser. 

  Børnene vil elske at være med i køkkenet, når der skal bages kager, der skal stikkes ud i forskellige former. Hvis du står over for julebagningen, er det selvfølgelig julemotiverne, der trækker. Også her har KopK det, du har brug for, så peberkagerne kan bringe julen ind i dit hjem i form af små grantræer, klokker og juleengle med udstikkersættet fra Patisse, som leveres i en fin lille metalæske.

  Udstikkerforme kan være med til at skabe sjov i køkkenet, når småkagerne stikkes ud i forskellige former, men de små forme kan også bruges til de mere ambitiøse kageprojekter, hvor du overtrækker kager med fondant. Her kan formene bruges til at udstikke pynt i fondant, som du kan sætte på kagen og hæve dit resultat til noget, der er bagedysten værdigt.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret