Kategorier
Grydelåg

Grydelåg

Grydelåg til det hele. Grydelåg er nok et lidt overset stykke køkkengrej mellem gryder og panderne – men det er ganske ufortjent! For det første fordi det ville være umuligt at lave rigtigt mange retter uden. For det andet fordi grydelågets materiale og udformning kan have stor betydning for det, du laver, og for hvor godt resultatet bliver. Her på siden finder du grydelåg i alle størrelser, i forskellige former og materialer. Fra de helt klassiske af glas og metal til det smarte grydelåg fra Kochblume.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 119
  DKK 1300
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Der passer til gryder med en diameter fra 14 til 24 cm. Dette låg er lavet af silikone, og har en smart lukkemekanisme, som gør det umuligt for grydens indhold at koge over. 

  Bredt udvalg og mange muligheder. Et andet eksempel på et virkelig smart låg er Eva Trio Hældelåg af metal. I midten af låget er et hul, og i den ene side en sig. Henover ligger en silikonedug, som selv slipper, når du hælder gryden. Aldrig har det været nemmere at sig vandet fra pastaen! Også Scanpan har lavet et låg et innovativt låg:

  Nemlig et, der passer til en bradepande. Med dette låg åbner du op for muligheden for at lave endnu flere spændende retter i din bradepande, idet den med låget kommer til at fungere lidt som en stegeso. Hertil vores store udvalg af almindelige låg og tallerkenlåg. Disse modeller fås i både rustfri stål, kobber, glas, porcelæn og silikone. 

  Så uanset hvad du skal have lagt låg på i køkkenet, så finder du her låget der passer i både størrelse og funktion. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret