Kategorier
Gryder

Gryder

Gryder til ethvert behov. Det er meget forskelligt, hvad den enkelte vægter, når det handler om køb af gryder til køkkenet. Men uanset hvilke præferencer du har, så kan du med garanti finde de gryder, som passer dig bedst hos KopK. Vi har et stort udvalg af kvalitetsgryder fra kendte og velrenommerede producenter, og det endda til rigtig gode priser. Der er blandt andet tale om mærkerne Holm, Eva Trio og Mauviel.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 304
  DKK 2349
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Som alle er kendte for at producere køkkenredskaber, gryder og pander og kasseroller med lang levetid og smukt design. Derudover er gryderne praktisk udformede som gør, at du får en rigtig behagelig arbejdsgang, når du laver mad i dit køkken. Du kommer eksempelvis ikke til at brænde dig, og håndtagene på gryderne er solide og velplacerede.

  Hos KopK finder du også et bredt udvalg i forhold til størrelser. Hver enkelt ret kræver forskellige køkkenredskaber, og derfor har du brug for både store og små gryder i dit køkken. Du finder alt det, du har brug for til dit køkken hos KopK, og har du brug for hjælp, så vejleder og rådgiver vi dig gerne. Det er vigtigt, at man har et godt grydesæt i sit køkken. 

  Har man ikke det, kan man hurtigt komme til at føle sig meget begrænset i forhold til madlavning, og det er virkelig ærgerligt. Mad er kunst, og kunsten skal have lov til at blomstre, også i dit hjem. Et godt grydesæt er forudsætningen for god madlavning, og derfor er det vigtigt at få det på plads, og det hjælper vi dig gerne til.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret