Kategorier
Støbejernsgryder

Støbejernsgryder

Støbejernsgryde det mest holdbare i gryder og pander. Der findes næppe noget mere sansepirrende end duften af en lækker simreret, der har tilbragt mange timer på komfuret eller i ovnen ved lav varme. Netop dette kan du opnå i dit eget hjem med en af vores smarte støbejernsgryder, som egner sig perfekt til langtidsstegning eller –kogning af en lang række forskellige retter. Vi forhandler et bredt sortiment af markedets bedste støbejernsgryder.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 149
  DKK 1799
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  At lave mad på en støbejernsgryde er perfekt til dig, der har en travl hverdag og gerne vil komme hjem i køkkenet til et velsmagende måltid, der har passet sig selv hele dagen. Det er nemt og bekvemt.

  Fordele ved at bruge en støbejernsgryde. Måske spørger du dig selv, hvorfor du ikke bare kan kokkerere i en helt almindelig, tykbundet gryde. Det kan du også, men oplevelsen bliver slet ikke lig oplevelsen af mad lavet i en støbejernsgryde, hverken smags-, konsistens-, eller duftmæssigt. Det er noget, man først forstår, når man har prøvet det. 

  Ud over, at maden passer sig selv, er en af fordelene ved en støbejernsgryde og støbejernspande at de er lette at rengøre, nem at vedligeholde og at den er velegnet til madlavning i både ovn, på komfuret og på grill. Du får derfor en yderst alsidig madlavning ved hjælp af en støbejernsgryde.  

  Desuden er støbejernsgryder særdeles holdbare og du vil derfor finde mange års glæde i din investering. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret