Kategorier
Støbejernspander

Støbejernspander

Langtidsstegning er let på en støbejernspande. Gå altid efter kvalitet, når du køber nye støbejernspander til dit køkken. Det kan godt betale sig i det lange løb, fordi dine gryder holder længere, så du ikke hele tiden skal købe nyt. Samtidig er det sådan, at kogegrej i god kvalitet er hurtigere til a varme op, og så sparer du på energien, når kogepladen skal være tændt i kortere tid.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 249
  DKK 1299
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Gryder og pander i støbejern er ideelle til at stege bøffer i og til simreretter, der skal stå i timevis på komfuret. De er også velegnede til at stege kød i, hvor der i retten skal hældes væske på og fyldes grøntsager i, hvorefter suppen skal koge ind. 

  Hos KopK finder du stegegryder, cocotter, trykkoger og andre produkter af støbejern fra kendte mærker som Eva Trio, Holm, Le Creuset og Morsø.

  Støbejern er en god varmeleder, og det kan fint tåle de høje temperaturer, du skal bruge til bøffen, og gryden holder så godt på varmen, at du kan slukke for din simreret og lade den koge færdig på eftervarmen. Med støbejern undgår du skadelig kemi, som du kan finde i overfladebehandlede non-stick gryder.

  Redskaber af støbejern er tunge at arbejde med, men til gengæld er de meget stabile. De må ikke gå i opvaskemaskinen. For at passe godt på dine støbejernsgryder skal du smøre dem med olie en gang i mellem.

  Gryder og pander af støbejern er optimale til induktionskomfurer, fordi de er magnetiske. Du kan også bruge dine støbejernsgryder til madlavning over åben ild.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret