Kategorier
Stegepander

Stegepander

Smarte gryder og stegepander. Gryder og pander af enhver art er med sikkerhed et must-have i ethvert køkken. Vi har et bredt udvalg af gryder, stegesoer, pander, kasseroller og alt hvad du ellers skal bruge, for at sammensætte et lækkert og velsmagende måltid. Det rigtige udstyr er vigtigt, når du vil lave mad til dig selv eller dine gæster. Hos os forhandler vi både pander til induktion og keramiske kogeplader, så du finder med sikkerhed noget til ethvert køkken.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 84
  DKK 1896
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Det er vigtigt, at du vælger en pande der størrelsesmæssigt passer til dine kogeplader, så du får optimal varme til din madlavning. 

  Sjove og anderledes pander. Trænger du til at pifte din madlavning lidt op, så kan du med fordel prøve en af vores sjove og anderledes pander, der lader dig stege flere forskellige ting på samme tid. Det er eksempelvis super praktisk til søndagens brunch, så du både kan lave æg, pandekager og bacon på samme tid. 

  Så når din mad ikke at blive kold, før den anden er færdig og samtidig er det en rigtig sjov måde at lave mad på. Vi har også specielle pander til fremstilling af blinis, æbleskiver og meget andet.  Vil du hellere svinge friske grøntsager og nudler over varmen, så finder du hos os ligeledes flere forskellige størrelser af pander til wok og tagine

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret