Kategorier
Stegeso & Tagine

Stegeso & Tagine

Lav lækker simremad i køkkenet i stegeso og tagine. Der er ikke noget bedre redskab til at lave en stor servering af den lækreste langtidssimrede mad end en stegeso. En stegeso er også kendt som en cocotte eller en tagine, og det refererer alt sammen til den velkendte gryde med låg, der danner de rette forhold for at lave simremad af højeste kvalitet. Hvis man er på udkig efter en stegeso eller tagine, kan man her finde et udvalg af forskellige størrelser og materialer.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 229
  DKK 994
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Således at man kan vælge, hvad der vil passe bedst ind i ens eget køkken og hverdag. Det kan være alt fra den traditionelle og klassiske velkendte stegeso i ler – fra 2,5 kg. til 5 kg. alt efter præference og mængdebehov – til en mere moderne udgave, hvor leret er udskiftet med ovnfast glas eller pyrex samt støbejern, der kan imødekomme mere moderne køkkenpræferencer. 

  Vælg en stegeso der passer til dit behov. Fælles for redskaberne til simremaden er det tætsluttende låg, der hører til fadet, som man tilbereder maden i. Det er netop muligheden for at lade maden, man vil tilberede, blive langtidsstegt og dermed blive ekstra mørt – alt imens processen passer sig selv i ovnen – som gør en stegeso så populær. 

  Når først man har besluttet sig for at udvide sine køkken- og madlavningsmæssige muligheder udvide med en sådan stegeso eller tangine, kan man derfor også overveje hvilken type af stegeso, man har som præference. Der er nemlig forskellige at vælge imellem med størrelser og materialer, som det kan ses herunder. 

  Husk her hos KopK har vi alt indenfor pander og gryder

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret