Kategorier
Trykkoger

Trykkoger

Gryder og pander – trykkoger. Er du på jagt efter en trykkoger? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos os finder du et stort udvalg af trykkogere i den bedste kvalitet. Du finder et udvalg af trykkogere fra nogle af markedets bedste mærker. Du finder bl.a. trykkogere fra Tefal og WMF. Selvom vi ikke har tradition for at have en trykkoger i de danske hjem, er det er helt fantastisk redskab. Trykkogeren bliver brugt meget i USA, Storbritannien og Australien.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 699
  DKK 2300
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Vores vaner i køkkenet bliver influeret af mange lande og netop derfor bliver trykkogeren mere og mere populær i de danske køkkener. Trykkogeren er altså endnu ikke en fast del af de danske køkkener, men det burde den måske være. Det er et helt fantastisk redskab, der gør madlavningen nemmere og hurtigere. 

  En trykkoger er helt oplagt, hvis du elsker mørt kød. Tilberedningen i gryden under tryk nedbryder kødets bindevæv og dermed bliver kødet mørt. Og hvem elsker ikke mørt kød?

  Trykkogere kommer, ligesom andre gryder, i forskellige størrelser. Her finder du f.eks. trykkogere fra WMF i forskellige størrelser. Gryderne fås helt op til 8,5 liter. 

  For nybegynderen er det dog ikke nødvendigt med så stor en gryde. Gryderne fås også i mere almindelige størrelser såsom 6,5 liter, 4,5 liter og 2,5 liter. Så kan du finde lige præcis den størrelse, der passer til dig og din familie. 

  Er du stadig nysgerrig efter mere information om trykkogere? Læs mere om hvert enkelt produkt og deres specifikationer lige her.

  Husk på KopK har vi et størst udvalg i wok.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret