Kategorier
Juicepresser

Juicepresser

Gør din hverdag sundere med en juicepresser i hjemmet
Hvis du elsker juice og har masser af kreative ideer til, hvordan den skal laves, er en juicepresser det perfekte match for dig. Med en juice/saftpresser i køkkenet kan man selv vælge hvilke ingredienser, de kolde drikke skal indeholde. Man kan f.eks. i vintersæsonen selv tilføje lidt ingefær eller anden form for C-vitamin til sine juice for at styrke immunforsvaret og forebygge en forkølelse. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 599
  DKK 3499
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Her finder du juicepressere i stilrene designs og forskellige størrelser fra flere mærker såsom Magimix, Bosch og OBH Nordica. Juicepresserne varierer derfor i prisen og er dermed en luksus, som alle kan betale sig til, lige meget om pungen er tung eller let.
  Ved at vælge en juice/saftpresser frem for en blender så sikre man, at man altid får en lækker og klumpfri juice ud af både frosne og friske råvarer. Desuden kan juicen nemt fyldes over i en drikkedunk, så man kan tage sit sundere alternativ med på farten. 

  Perfekt til både børn og voksne
  En juicepresser er en super gaveide og investering for familien, da både børn og voksne har glæde af den. De mere aktive, som vil have styr på formerne, kan benytte juicepresseren til at lave sunde ’grønsagsshakes’ eller til at gennemføre en juicekur. Til børnefamilieren kan en juicepresser sørge for at børnene får indtaget mere frugt og grønt på en sjov måde gennem lækre juice. En juicepresser er altså med andre ord et køkkenredskab, som kan passe ind og benyttes i alle slags hjem. 

  KopK har et stort udvalg af el-produkter til køkkenet herunder også kaffemaskiner og tilbehør
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret