Kategorier
Kaffemølle

Kaffemølle

Bryg frisk kaffe med en kaffemølle
At dyrke sin kaffe bliver fortsat kun mere og mere populært. Der findes efterhånden et bredt udvalg af både bryggemetoder og forskellige typer af bønner. Derudover er der også noget helt særligt ved at drikke en helt frisk kop kaffe af helt frisk malede bønner. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 159
  DKK 1600
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Dette er også grunden til at en kaffemølle efterhånden er fast inventar i ethvert køkken. En kaffemølle kan kværne hele bønner, så man kan få lov til at brygge kaffe på de respektive bønner.

  Her hos KopK tilbyder vi et bredt udvalg af køkken el-produkter, heraf kaffemøller. De forskellige kaffemøller varierer meget i pris såvel som udseende. Dog kan du være sikker på at kvaliteten er i top. 
  Hvis du kværner mange kaffebønner kan du med fordel satse på en af de helt store kaffemøller fra Nemox eller Wilfa. Hvis du derimod kun kværner bønner til særlige lejligheder kan en af de mindre kaffemøller fra OBH eller Bosch sagtens gøre det. 
  Find en kaffemølle til netop din smag
  Der er stor variation mellem de forskellige kaffemøller. Dette gælder både i forhold til udseendet, men også mulige funktioner. Vi tilbyder kaffemøller med mange forskellige indstillinger, der gør, at man kan kværne kaffen i præcis den størrelse, som man ønsker den. Dog findes der også de mere simple, som virker mere universelt. 
  Derudover tilbyder vi også kaffemøller af meget forskelligt udseende. Vi tilbyder de typiske moderne kaffemøller, der har det mere moderne udtryk. På den anden side tilbyder vi også kaffekværn i et mere klassisk udtryk, hvor man virkelig kan få lov til at nyde det æstetiske perspektiv. Prøv en mælkeskummer sammen med, og du vil få den perfekte cappuccino. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret