Kategorier
Kaffemaskine

Kaffemaskine

Find den perfekte kaffemaskine eller kaffemølle til netop dig
Mange mennesker vægter deres kaffe utrolig højt. De færreste ønsker at gå på kompromis, når det gælder den sorte drik, mest af alt fordi de fleste indtager en hel del kaffe i løbet af dagen. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 399
  DKK 2500
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Hvis man skal have den rigtige kaffe, er det vigtigt, at man har den rigtige kaffemaskine. 
  Hos KopK tilbyder vi i et stort udvalg af forskellige kaffemaskiner. Der findes nemlig mange forskellige kaffemaskiner, præcis ligesom der findes mange forskellige præferencer i forbindelse med kaffe.  

  Vi har de klassiske filterkaffemaskiner, som har været på markedet i lang tid. Denne maskine er særlig smart, hvis man skal lave store portioner af kaffe, hvis man er en stor familie eller ofte får gæster til kaffe. Hvis man står med et ekstremt kaffeforbrug har vi også en dobbelt kaffemaskine fra Krups, hvor man kan lave dobbelt så meget kaffe på samme tid. 
  Udover den klassiske kaffemaskine har vi også de typer af kaffemaskiner, hvor man med et enkelt tryk kan få en kop kaffe. Her kan man få maskiner både med og uden kapsler. 

  Udover at have maskiner, der leverer forskellige typer af kaffe, har vi også maskiner af forskelligt udseende. Da kaffemaskinen netop fylder så meget i køkkenet, er det vigtigt, at den passer ind i køkkenets generelle udtryk. De fleste af vores kaffemaskiner er enten sorte, hvide eller sølv. Farver der passer ind i de fleste køkkener. Hvis man derimod ønsker en kaffemaskine med lidt mere karakter har vi også en kaffemaskine fra Bosch i smuk rød.  

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret