Kategorier
Fløjtekedler

Fløjtekedler

Skab en hyggelig stemning i køkkenet

Retro er i den grad det nye sort for tiden, og det har det faktisk været i nogle år efterhånden. Det viser sig, at mange har en lyst til at søge tilbage til rødderne, og det kan man gøre yderligere ved at købe køkkenudstyr, nemlig en fløjtekedel hos KopK, hvor vi har dem til skarpe og konkurrencedygtige priser.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 999
  DKK 2800
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  De er designet helt, som man kender dem fra gamle dage og på film, og derfor er de også utrolig velegnede som gave til nostalgikeren. Hos KopK finder du fløjtekedler af stål, og de findes i forskellige størrelser. Du kan både finde dem som 3 liters og som 1,9 liters, og dermed er der noget for enhver smag. De er også utrolig praktiske, da de både fungerer med almindelige komfurer og til induktion. Kedlerne er tilmed producerede sådan, at vandet hurtigt kommer op at koge, og ydeevnen er helt i top. Kort sagt er der tale om køkkenudstyr af høj kvalitet.

  Vi kommer selvfølgelig ikke uden om, at den primære grund til, at folk vælger at købe en fløjtekedel, er den fløjtelyd, som kedlen afgiver, når vandet koger. Det er denne lyd, som vækker minder hos både ældre, midaldrende og unge, og det er en lyd, som er med til at give en hyggelig stemning. Der er noget dejligt velbekendt over lyden, og mange kommer til at tænke på de gode gamle dage, da man sad i bedstemors køkken og fik te og småkager. Det er denne hyggelige stemning, som du nu har mulighed for at genskabe ved at købe en fløjtekedel hos KopK. Husk, ved komfuret er det altid godt, at have et forklæde på.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret