Kategorier
Hvidløgspresser

Hvidløgspresser

Hvidløgspresseren gør det nemmere at få den gode smag frem
Hvidløg er en af de mest fleksible krydderier vi har i vores køkken og ligesom salt og peber giver det derfor kun mening, at du har værktøjet til at få alt det gode ud af dine hvidløg. Derfor er det sidste du har lyst til, at stå med en hvidløgspresser som ikke virker.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 60
  DKK 435
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Der findes ikke noget værre end at have alle gryderne i gang og så indse, at du skal til at skære hvidløgene i fine tern. Det er der hvor hvidløgspresseren er den ekstra hjælpende hånd du har brug for. Ti sekunder senere er hvidløget klar til at afgive alt sin smagsforstærkende saft til den dejlige aftensmad, som du er klar til at sætte tænderne i.

  Hvis børnene er lidt skeptiske overfor den lidt spidse smag af friske hvidløg, så kan du også roligt spise uden at frygte, da hvidløgspresseren moser hvidløget og kun efterlader saft og hvidløg som ikke har den skarpe smag. Der er mange grunde til at anskaffe sig en god hvidløgspresser og vi ved også at der er mange forskellige kriterier til en god hvidløgspresser. Derfor har vi et varieret sortiment, så uanset om du vil have en elegant eller nemt ren-gørlig hvidløgspresser kan du finde det hos os. Når du shopper online ved os er der også mere tid til at lave det rigtige valg. Så kan du sikre dig, at du får nogle køkkenredskaber der holder i lang tid og som samtidig er til en rimelig pris. 

  Se også vores store udvalg af målebægre og grydeskeer
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret