Kategorier
Palet

Palet

Paletknive i god kvalitet til alle formål
Når du skal lave mad, har du ofte brug for en god paletkniv. På den måde kan du nemt vende noget, som du steger på panden, eller glatte glasuren helt pænt ud på kagen. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 49
  DKK 566
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Paletkniven er også god, når I sidder ved spisebordet og skal øse kartoffelbåde, stegte grøntsager og andre lækkerier op på tallerkenen. En paletkniv er derfor kort sagt uundværlig i dit køkken. 

  Vi har et stort udvalg af forskellige former for paletknive, og du kan derfor nemt finde den helt rigtige til dit formål. I nogle tilfælde kan det være nok for dig, at du har en paletkniv, men i mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at have flere paletknive. Det er med til at gøre, at du har de rigtige redskaber at arbejde med. 

  Forskellige former for paletknive
  Skal du bruge en paletkniv til at vende madvarerne på panden eller til at rode rundt i en wokblanding med, er det en god ide, at du vælger en af vores paletknive i træ eller plastic. Der får du et godt greb om redskaben og kan effektivt vende maden rundt og servere den efterfølgende. 

  Laver du ofte kager, er det dog en anden form for paletkniv, som du skal have fat i. Der har vi paletknive, der er særligt egnede til at glatte glasuren ud eller til at servere kagen med efterfølgende. De har ofte et hoved, der er lavet af metal, da det gør det nemmere at arbejde med kager i alle konsistenser.  

  Til bagningen kan du også se vores store udvalg af piskeris og målebægre.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret