Kategorier
Sigte

Sigte

Sigter gør madlavningen nemmere
Når du har haft noget liggende i blød i vand, eller du har kogt nogle meget fine madvarer, er det som regel det nemmeste, at du bruger en sigte til at si vandet fra. Det samme er tilfældet, når du skal bage og vil sikre dig, at der ikke er klumper i mel, flormelis eller kakao. Eller hvis du skal stege noget i friture, og du gerne nemt og hurtigt vil kunne få det op igen. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 43
  DKK 87
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Det er derfor en god ide, at du køber en sigte af god kvalitet, så du nemt kan lave mad. Det giver dig en god mad, hvor al væden er siet fra, og hvor der ikke kommer klumper i brød og kager. Du kan også bruge et piskeris til at gøre madlavningen nemmere. 

  Vi har et stort udvalg af forskellige former for sigter til køkkenet. Det gør, at du nemt kan finde den rigtige sigte til dit formål. Hvis du ofte laver mad i friture og bager, kan det være en god ide for dig, at du har flere sigter. Selvom vores sigter ofte kan bruges til flere formål, er nogle af dem lavet til et specifikt formål. Ved at vælge en sigte til lige præcis dit formål, får du et redskab, der er med til at gøre det meget nemmere for dig at lave mad. 

  Alle vores sigter er i en rigtig god kvalitet, så du kan bruge dem i lang tid fremover. Materialerne i god kvalitet gør også, at vores sigter er meget nemme at rengøre. På den måde bliver rengøringen ikke en hæmsko for at komme i gang med madlavningen. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret