Kategorier
Sakse

Sakse

KopK tilbyder et stort udvalg af sakse til køkkenet

En god saks er et absolut ”must have” i ethvert køkken. Man har blandt andet brug for en god saks i forbindelse med tilberedning af fjerkræ, men også i forbindelse med åbning af forskellige former for emballage og tilberedning af forskellige krydderurter.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 69
  DKK 783
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Uanset hvilket formål du skal bruge en saks til, så finder du den perfekte her hos KopK. 

  Vi har et velassorteret sortiment af kvalitetssakse fra gode og pålidelige producenter, der alle har fokus skarpt rettet mod at producere stabile køkkenredskaber af højeste kvalitet. I vores sortiment finder du blandt andet sakse af mærkerne Zwilling, Scanpan, Global og Bastian, og priserne er utrolig konkurrencedygtige. Der er nemlig ingen grund til, at du skal betale for meget for en saks til køkkenet.

  Det kan godt være en god idé at anskaffe sig flere forskellige sakse, så du altid er godt forberedt, uanset hvilken ret du skal til at tilberede. Det er især i forbindelse med tilberedning af fjerkræ, at det kan være godt med en saks, der er fremstillet til formålet. Disse sakse er nemlig lidt skarpere sammenlignet med de almindelige husholdningssakse, og så er de også designet sådan, at de giver dig det bedst mulige greb. Ud over den almindelige husholdningssaks, som er en absolut nødvendighed i ethvert køkken, og sakse til fjerkræ, så kan det også være en god idé at anskaffe sig en urtesaks, som er specielt fremstillet til at kunne klippe forskellige typer krydderurter. Du finder alle typer sakse her hos KopK, samt skrælleknive mm.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret