Kategorier
Skrælleknive

Skrælleknive

Skrælleknive 

Ethvert køkken bør have mindst én god skrællekniv i køkkenskuffen. Umiddelbart tænker du nok, at en skrællekniv er en skrællekniv, og der ikke er den store forskel på de forskellige modeller. Men der er en række forskellige anvendelsesformer, og nogle skrællere er bedre end andre afhængig af hvad der skal skrælles. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 39
  DKK 500
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Derfor kan det også være en god idé at have mere end én skrællekniv. Det kræver trods alt både forskellige bevægelser og forskellige forholdsregler at skulle skrælle kartofler eller rive en trøffel.

  Vi forhandler en række populære mærker af skrælleknive, som med sikkerhed vil gøre det en del nemmere at skrælle kartofler, gulerødder eller hvilke grøntsager der ellers måtte slå vej forbi dit køkken i hjemmet. Du kan også bruge skrællekniven til at tage sig af rodfrugter eller almindelige frugter. Du vil også kunne finde stor glæde i at bruge dette smarte redskab til at høvle parmesanost, trøfler eller løg i fine lag på et af vores mange skærebræt

  Skrællejern

  Det er vigtigt, at du finder en skrællekniv som har et greb, der passer dig og som lægger godt i håndfladen. Mange finder stor glæde ved dette køkkenværktøj med et fast blad og et dertilhørende silikonehåndtag, der ikke glider når der løber vand på. Vi forhandler både deciderede skrælleknive, som du kender dem og som er beregnede til fjernelse af grøntsagers skræl, men sælger også skrællejern som er særligt velegnede til netop ost, trøfler eller andre dagligvarer som kræver et fladt, tyndt snit. Det er med til at bevare grøntsagernes vitaminer og mineraler i kødet. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret