Kategorier
Kværne & Krydderier

Kværne & Krydderier

Krydderikværne. Smag og især velsmag er vigtigt i ethvert køkken. En krydderikværn kan indeholde meget mere end blot salt og frisk pepper. Prøv eksempelvis at kværne velduftende stjerneanis i din krydderikværn ved juletid eller pift dine retter op med smukke, lyserøde himalayakrystaller frem for almindelig bordsalt. Vi har også saltkar og peberkar der hører hjemme i et hvert køkken med salt & peber.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 69
  DKK 2314
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Vi forhandler nogle af de mest anerkendte danske og internationale mærker, så dit hjem kan prydes med designervarer til små penge. Stilrene krydderikværne er med til at sætte et personligt præg på din køkken-ø eller dit spisebord, så det bliver en ren fornøjelse at smage madlavningen til. 

  Du kan hos os både købe krydderikværne i træ, glas eller stål, så du kan med sikkerhed finde en løsning der passer til din smag og dit hjem. Du finder heller ikke kun voluminøse kokkekværne i vores sortiment, men ligeledes elegante salt- og peberkværne, der gør sig godt i en bakke på spisebordet, så de altid er nemme at komme til. 

  Diverse kværne, som peberkværn og saltkværn. Det er ikke kun krydderier, du kan kværne. Vi forhandler også kværne til persille, kaffe eller parmesanost eller traditionelle morter til friske krydderurter, hvilket er særligt praktisk hvis du eksempelvis gerne vil lave dit eget smør med hvidløg eller urter. Når du kværner dine krydderier eller krydderurter, er du garanteret den reneste og mest friske tilførsel af smag til din madlavning. 

  Tag et kig i vore store udvalg af kværne til køkkenet. Vi står altid klar til råd og vejledning, hvis du måtte have spørgsmål eller tvivler i forbindelse med din søgen. Se også vores store udvalg af diverse andre køkkenredskaber samt knive og tilbehør
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret