Kategorier
Mandolin & Rivejern

Mandolin & Rivejern

Du kender det sikkert godt - du har forvildet dig ud i at stå for aftenens salat eller din bedre halvdel har bedt om dine lækre, hjemmelavede pommes frites til aftensmaden lørdag aften, men du orker ikke at snitte eller hakke i flere timer. Her kommer et mandolinjern ind i billedet. Det er din genvej til at snitte, slice og hakke grøntsager i ensformige størrelser. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 21
  DKK 653
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Vi har et bredt sortiment af populære mærker, som producerer nogle af markedets bedste og mest funktionelle mandolinjern. Med den store alsidighed i redskabet kan du bearbejde langt de fleste typer af grøntsager i traditionelle kokkesnit som julienne eller batonnette, som egner sig til pommes frittes og grøntsagsstave, men du kan også prøve det populære rondelle-snit, der skører dine grøntsager i runde skiver, som passer perfekt til pastaretten eller suppen. Mandolinjern kan også begå de mindre snit som dice eller brunoise, som egner sig godt til salater. Der er meget få grænser, med dette alsidige redskab.

  Når du først har haft et mandolinjern i køkkenet, bliver det et nærmest uundværligt redskab. En af de største grunde til mandolinjernets popularitet er dets lette anvendelighed. Det er let og ikke mindst sikkert at anvende, samt utroligt let at rengøre. Mandolinjern består oftest af få dele og kan gå i opvaskemaskinen, så det har aldrig været nemmere at stå for snitte-opgaverne i køkkenet. 

  Find også et stort udvalg af madkasser og olieflasker på KopK
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret