Kategorier
Bastian Tekstil

Bastian Tekstil

Bastian tekstiler til børn er en serie med lækre forklæder, så børnene kan være godt klædt på til at hjælpe til med madlavningen eller bagningen i køkkenet. I Bastian tekstil-serierne anvendes håndvævede indiske tekstiler i 100 % ren, ny bomuld efter Øko-Tex Standard 100. Dette betyder at tekstilerne ikke indeholder kemiske stoffer der kan skade kroppen.

Skønne forklæder til børn med sjove og finurlige tryk. Forklæderne har et flot udtryk og er samtidig utrolig slidstærke, og kan bruges i mange år fremover.


Lækre håndvævede tekstiler til borddækningen. I dette sortiment findes dækkeservietter, duge og servietter i forskellige afdæmpede farver, der kan sammensættes på kryds og tværs, for på den måde at give en stilfuld og personlig borddækning.

Dugene fås i to forskellige størrelser, i henholdsvis 270 x 140 cm og 320 x 140 cm. Dækkeservietterne måler 33 x 45 cm. Produkterne er fremstillet i et elegant og samtidig meget slidstærkt materiale, som tåler at blive brugt til hverdag såvel som festlige lejligheder.


Bastian Tekstiler er fremstillet i 100% ren, ny bomuld efter Øko-Tex Standard 100. Denne certificering betyder at tekstilerne ikke indeholder kemiske stoffer, der kan skade kroppen.


Praktiske køkkentekstiler i et moderne og stilfuld design. Denne produktserie indeholder grydelapper, grillhandsker, viskestykker og forklæder, som er nødvendige i ethvert køkken. Køkkentekstilerne fra Bastian fås i mange forskellige farver og mønstre, der kan sammensættes på kryds og tværs, for at skabe et unikt udtrykt i køkkenet. 

Bastian Tekstil-serien er fremstillet af indiske håndvævede tekstiler i 100% ren ny bomuld efter Øko-Tex Standard 100. Certificeringen betyder at tekstilerne ikke indeholder kemiske stoffer der kan skade kroppen.


Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 23
  DKK 297
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret