Kategorier
Bitz Æggebæger

Bitz Æggebæger

Smukke æggebægre fra Bitz. Æg er en fast del af mange danskeres hverdag. Typisk ser vi dem enten på morgenbordet eller til frokost, og vi spiser dem spejlede, scramblede og pocherede. Men en af de absolutte klassikere på de danske frokosttallerkener, er det kogte æg. Et kogt æg er lækker til næsten alt, og det kan spises for sig selv med en smule salt på toppen, eller til en lækker rugbrødsmad eller salat.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 25
  DKK 30
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Lige meget hvad, så spiller ægget ofte en lige så stor rolle i måltidet, som den mad, der ligger på tallerkenen – så hvorfor ikke servere det med samme omhu som denne?

  Bitz producerer de smukkeste og fineste æggebægre i stentøj. Kvaliteten på stentøjet er utrolig høj, og så giver materialet det endelige design et råt men alligevel gennemført look. Den porøse sten skaber et smukt spil af farver, hvad end man vælger et æggebæger i en klassisk sort farve eller i en mere vovet grønlig nuance. 

  Disse æggebægre ligner ikke de klassiske modeller i porcelæn eller keramik, som man kender fra mange ældre hjem. Til gengæld er de fuldkommen tidløse i deres design og passer til langt det meste service og de fleste borde og borddækning.

  Nyd dit æg uden besvær med et æggebæger
   
  Der er mange fordele ved at bruge et æggebæger til ens kogte æg. For det første ligger ægget ikke og ruller rundt på tallerkenen, og for det andet kan man her fjerne skallen lidt efter lidt, og på den måde bevare den gode smag længere. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret