Kategorier
Bitz Bestik

Bitz Bestik

Spændende bestik fra Bitz. Synes du, at din borddækning trænger til spænding og krydder? Er det blevet tid til at dække op med nye farver og udtryk – og forkæle og imponere øjnene, der skal se det? Så prøv at kigge videre her! For med bestik fra Bitz er der både spænding, elegance og farvespil at komme efter. Det flotte stålbestik fås også i farver som messing og sort, hvilket giver helt nye og sjove muligheder.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 23
  DKK 912
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Man kan holde sig til en enkelt farve og skabe et flot og elegant bord i nye klæder. Men ved at mixe og matche bestikket i forskellige farver, kan borddækningen blive til en helt ny oplevelse med farvespil og leg – og stil! 

  Bestikket er meget stilfuldt og er let at få til at passe fantastisk sammen med enhver borddækning. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du finder spændende at dække bordet med - af farver, stil og kombinationer. Så er det ingen sag at imponere både sig selv og sine gæster med en ny og inspirerende borddækning - der er alt andet end kedelig.

  Moderne borddækning. Bestikket fra Bitz i det farverige stål er et moderne pust til borddækningen. Ikke kun på grund af de skønne farver – og det farvespil, der kan opnås. Men bestikket tæller ikke kun kniv, gaffel og ske. 

  Udover sauceskeer, serveringsskeer, salatsæt og kagegafler, er der også flotte latteskeer og spisepinde i samlingen. Så alt i alt er der gode muligheder for at dække smart og elegant op til både hverdag og fest. Også når menuen står på tapas og sushi. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret