Kategorier
Bitz Espressokrus

Bitz Espressokrus

Kaffen bliver bedst i et espressokrus fra Bitz. Der er intet som en kop lækker, friskbrygget kaffe. Vi drikker kaffe om morgenen for at vågne op, kaffe i løbet af dagen for at holde os vågne, og kaffe om aftenen for at runde dagen af på en god måde. Kaffe er en kæmpe del af vores hverdag, og det er derfor ikke underligt, at mange af os går op i, at den skal være god.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 39
  DKK 40
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Vi brygger vores egen kaffe i lækre maskiner eller med minutiøs præcision med håndkværn og stempelkande. Men det nytter ikke noget at lave god kaffe, hvis krusene er dårlige.
  Ligesom et godt vinglas betyder noget for vinen, så betyder et godt kaffekrus noget for kaffen. Det ved de hos Bitz, og derfor har designet disse smukke og smarte espressokrus, som er perfekte til det lille og stærke shot. Disse krus udmærker sig både ved det flotte design og den høje kvalitet. Krusene kommer i enten sort eller grå sten, og det helt særlige materiale gør, at de holder godt på varmen samtidig med, at de ikke tilføjer eller fratager kaffen nogen smag. De er derfor perfekte til at rumme en nybrygget og velsmagende kop kaffe.
  Få en god start på dagen med Bitz

  Disse espressokrus vil med garanti gøre enhver mørk og trist morgen god. Ikke nok med at de kan rumme den lækre og skoldhede kaffe, de pynter også ethvert kedeligt morgenbord betydeligt op. Køb dem derfor hellere nu end senere!
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret