Kategorier
Bitz Fade

Bitz Fade

Fade fra Bitz skiller sig ud. Her ser du et stort udvalg af de eksklusive og populære fade fra Bitz. Fadene kommer i en række forskellige størrelser og faconer. Du kan således både vælge mellem forskellige rektangulære, runde og kombinerede fade, som samtidig varierer i størrelse og farve. Dette giver dig en unik mulighed for at finde et fad, som passer helt perfekt til netop dine behov i køkkenet.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 169
  DKK 500
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Hvad end du ønsker et fad til den helt store familiemiddag eller et lille et til en enkelt ret til dig selv, ja så kan du helt sikkert finde det her.
  Bitz fadene er kendetegnet ved designerens ikoniske brug af sten og de naturlige farvenuancer som ligger i dette materiale. Således kan fadene fås i en smuk, matsort farve, som minder lidt om bearbejdet kul eller sten fra et vulkansk område. Men de kan også fås i en mere lys og spraglet grå farve, hvor de naturlige forgreninger i stenene danner et smukt og fascinerende mønster. Begge farvenuancer har deres egen charme, og det er oplagt at kombinere de to valgmuligheder, når du skal vælge dine fade herfra.
  Brug fadene fra Bitz igennem hele madlavningsprocessen

  Disse lækre fra Bitz er ikke kun nyttige, når maden skal serveres. Mange af modellerne er nemlig ovnfaste, og det betyder, at du også kan tilberede maden i dem uden at risikere at skade dem. Dette giver disse produkter en funktion som ikke kun er æstetisk, men som også er yderst funktionel. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret