Kategorier
Bitz Krus

Bitz Krus

Sjove og anderledes Bitz Krus. Et krus til at drikke af kan se ud på mange forskellige måder. Heldigvis for det, for det er jo meget forskelligt, hvad folk foretrækker af typer og smag. Nogle vil gerne have et krus med underkop til at dække et flot kaffebord med. Andre vil gerne have et neutralt, ensfarvet krus. Nogle foretrækker krus med citater på. På den måde kan de få et godt grin eller lidt stof til eftertanke, mens de nyder deres te eller kaffe om morgenen. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 39
  DKK 64
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Bitz krus er lavet i alle tre modeller. Det giver dig god mulighed for at vælge lige præcis den type krus, der passer til din stil og dit behov. 

  Krusene er en del af kostvejlederen Christian Bitz serie af kvalitetsprodukter til hjemmet. I sin serie har han lagt vægt på, at det skal krus, der er nemme at bruge og at vaske op. Derudover skal det være nogle krus, der er med til at få os til at tænke over den måde, som vi spiser og drikker på. 

  Bitz krusene er lavet i enten porcelæn eller stentøj. Begge materialer kan tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket er meget praktisk i en travl og hektisk hverdag, hvor du ikke har tid til at vaske op i hånden. 

  Krusene kan også tåle at blive varmet op i både ovnen og mikroovnen. På den måde kan du nemt varme kakao til børnene eller en portion suppe til dig selv. Du skal dog være opmærksom på, at materialet bliver meget varmt. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret