Kategorier
Bitz

Bitz

Flotte Bitz glas til enhver lejlighed. Christian Bitz er kostvejleder og har de seneste år forsøgt at sætte fokus på mad og sundhed gennem blandt andet bøger og på TV. Han mener, at vi skal nyde vores mad mere og sørge for at skabe et fællesskab omkring den. Det gælder selvfølgelig også i forhold til det, som vi drikker til maden. Hvis du er på jagt efter nogle flotte glas til hverdag eller til fest, er det bestemt værd for dig at se nærmere på Bitz glassene. 


Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 14
  DKK 912
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Glassene er lavet i miljøkrystal og er meget holdbare. De tåler derfor også at komme i opvaskemaskinen, men du skal være opmærksom på, at du skal køre dem på et lavt alkaline program, og at det er bedst, hvis du kommer salt og vineddike i maskinen. På den måde er du med til at sikre, at de får den længst mulige levetid. 

  Nogle af glassene er lavet i flotte klare farver. Andre har en farvet stilk. Det er med til at give et flot farvespil. Glassene kan derfor bruges både til hverdag og til fest. Med deres klassiske design vil selv de mest simple vandglas fungere godt på middagsbordet og være med til at gøre det mere indbydende. 

  Du kan købe vandglassene i sæt med to, fire eller seks glas i. Det gør det nemt for dig at nå op på det antal, som du ønsker. Det kan være en god ide at have lidt ekstra glas, så du har nogle at sætte på bordet, når du får gæster. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret