Kategorier
Bjørn Wiinblad Jul

Bjørn Wiinblad Jul

Bjørn Wiinblad – Unikke Juledekorationer. I kategorien Bjørn Wiinblad Jul finder du vores sortiment af juledekorationer designet af Bjørn Wiinblad. Den Københavnskfødte Bjørn Wiinblads design er velkendt både i ind- og udland, og har sågar kunststykker udstillet på både Victoria and Albert Museum i London, og endda i det verdensberømte Museum of Modern Art i New York. Bjørn Wiinblad er kendt for sin unikke, karakterfyldte stil, som pryder alt fra service til møbler med humørfyldte motiver.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 89
  DKK 522
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Især gennem sit arbejde med keramik har Bjørn Wiinblad vist sit unika. Sandt for størstedelen af hans kunst, fra porcelæn til tekstiler, er, at Wiinblads typiske mønstre dekorerer værkernes overflader. Her i kategorien vil du finde dekorationer til julens højtid i Wiinblads livsglade design. 

  Vi tilbyder julekrus, -skåle og -tallerkner i matchende design i de klassiske julefarver, nemlig røde guirlander og detaljer i guld. Du vil også finde juletræspynt i denne kategori. Vi har blandt andet julehjerter og julekugler, som vil tilføje noget helt specielt til dit juletræ. Du behøver selvfølgelig ikke have et juletræ for at få glæde af Bjørn Wiinblads juletræsdekorationer. De kan passende hænges op andre steder i hjemmet for at give julehygge. 

  Du kan også få prydgenstande som julevaser og fyrfadsstager, som vil passe godt sammen i stuen, køkkenet eller et helt tredje sted under julen. Du behøver faktisk slet ikke at fjerne dekorationerne efter jul, da deres alsidige, humørfyldte design vil bringe liv og glæde året rundt. Mangler du noget til at opbevare årets bagværk i? Så kan du også få kagedåser i Wiinblads design. Bliv fristet af vores sortiment her.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret