Kategorier
Bjørn Wiinblad Tekstiler

Bjørn Wiinblad Tekstiler

Det smukke design fra Bjørn Wiinblad fås også som tekstiler. Felicia, Rosalinde, Juliane, Cecilia, Aida og Amelia er navnene på de kvinder, der er at finde på de mange smukke keramiske produkter fra Bjørn Wiinblad. Kvindernes ansigter og kroppe er meget karakteriserende for et smukt og farverigt design, der adskiller sig fra den ellers meget stilrene nordiske stil. Derfor er det flotte design ideelt, når hjemmet skal peppes op med livlige og dekorative detaljer.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 39
  DKK 720
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Nu fås det unikke design også som tekstiler og du kan nu forny hjemmet med tekstiler med de flotte kvindemotiver på. Køkkenets mange tekstiler kan altså opgraderes og indgå som et moderne og smukt element af indretningen. Vælg mellem forklæder, grydelapper, viskestykker, grillhandsker, servietter, duge og stofservietter. Alle med det unikke design og mange flotte farver. 

  Lad Bjørn Wiinblad indgå som en del af borddækningen. Tekstiler fra Bjørn Wiinblad er produkter af høj kvalitet og det moderne udtryk klæder ethvert spisebord eller køkken. Ligesom du kan dække dit bord med porcelæn fra Bjørn Wiinblad, er det nu også muligt at dække bordet med tekstiler fra Bjørn Wiinblad. Lad de smukkeste duge og servietter pynte bordet, når du skal forkæle dine gæster og tag stegen ud af ovnen med de fineste grydelapper. 

  Til sidst kan I vaske op med et Bjørn Wiinblad viskestykke, når I tager opvasken i fællesskab efter middagen. Tekstilerne fra Bjørn Wiinblad er altså ideelle til enhver situation i hjemmet, så du kan roligt lade dem indgå som en del af en hyggelig aften.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret