Kategorier
Bjørn Wiinblad Vaser

Bjørn Wiinblad Vaser

Smukke Wiinblad vaser til hjemmet. Smukke blomsterbuketter fortjener at stå i smukke vaser – og smukke vaser fortjener smukke blomster. Lad dine afskårne blomster stå i de fineste porcelænsvaser dekoreret med Bjørn Wiinblads unikke og karakteristiske streg. De flotte vaser er elegante i deres form og farve og det unikke design gør, at de adskiller sig fra den ellers så stilrene og minimalistiske stil, der præger den nordiske boligindretning.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 151
  DKK 445
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Den berømte keramiker Bjørn Wiinblad har ladet sig inspirere af orientalske mønstre og de detaljerede designs fås i mange flotte farver. Vaserne med aftegningerne af de karakteristiske kvinder kan tilføje et flot, livligt og dekorativt look til din stue. Rosalinde, Felicia, Cecilia, Aida og Amelia er blandt navnene på de smukke kvinder, der pryder Bjørn Wiinblads unikke designs. Kvinderne er fantastisk smukke og har hver især et unikt udtryk i ansigtet.

  Vaserne er en nyfortolkning af klassikerne fra Bjørn Wiinblad. De detaljerede designs fra Bjørn Wiinblad er i dag blevet relanceret af Rosendahl Design Group, der med lanceringen af kollektionen Bjørn Wiinblad Denmark, har skabt en masse fantastiske produkter til boligen. 

  Med relanceringen hylder Rosendahl Design Group legenden Bjørn Wiinblad ved at nyfortolke og genskabe de mange klassikere, han har tegnet gennem tiden. Det betyder, at de unikke designs i dag fås i flere variationer og farver - herunder i sort, grøn, guld, sølv, rosa og blå. Uændret er den karakteristiske streg og de smukke kvindemotiver, der kendetegner det smukke design fra Bjørn Wiinblad.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret