Kategorier
Bjørn Wiinblad

Bjørn Wiinblad

Flot Bjørn Wiinblad design hos KopK. Hos KopK kan du nu købe en masse spændende ting med Bjørn Wiinblads verdenskendte design. Det er alt, lige fra grydelapper, til julekugler, duge, vaser og servietter. Alt sammen med de klassiske og tidløse designs fra Bjørn Wiinblad. Med et kæmpe udvalg kan du være helt sikker på at finde noget der vil passe perfekt til dit hjem. Det vil helt sikkert også være ideelt, hvis du leder efter en gave, at give til en du holder af.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 38
  DKK 1014
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Ikke nok med at designet er i top, kvaliteten er det også. Dermed kan du få glæde af det smukke design i mange år ud i fremtiden. De fleste produkter kommer i forskellige farver. Så hvis du har en forkærlighed for blå, eller bare har et bestemt farvetema, så kan du med stor sandsynlighed få den farve du gerne vil have. 

  Klassisk Wiinblad fra 2014. Til trods for Bjørn Wiinblads død i 2006, så lever hans vidunderlige designs stadig videre, og alle produkterne er blevet designet med stor omhu, så hans kunst stadig passer perfekt ind. Så hvis du står og mangler en ny lysestage, kopper eller noget andet, så er disse produkter med Bjørn Wiinblads design ikke til at komme udenom. 

  Det vil uden tvivl være et valg du vil blive glad for, og meget mere spændende end en tilfældig løsestage fra din nærmeste isenkræmmer. Så giv dit hjem et ekstra pift.  
   

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret