Kategorier
Blomsterberg Bageredskaber

Blomsterberg Bageredskaber

Gør bagningen lettere med Blomsterbergs Bageredskaber. Mette Blomsterberg som blandt andet er kendt for sit konditor program De Søde Liv og som dommer i Den Store Bagedyst, har designet en unik serie af bageredskaber. Blandt Blomsterbergs lækre samling af bageredskaber finder du blandt andet målekander, paletknive, bageforme, dej fad, chokolade gafler og meget mere.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 43
  DKK 348
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Blomsterberg, som uddannet som konditor i starten af 90’erne fra det kendte Kransekagehuset, i København, har i flere år berige mange danskers hjerter med lækre opskrifter og spændende bageudstyr. Du er sikret produkter af høj kvalitet med Blomsterbergs bageredskaber. Bage redskaberne er personligt testet af Mette Blomsterberg og hendes hold af dygtige og professionelle konditorer.
  Med det populære udstyr fra Mette Blomsterberg, kan du nemt lave flotte og spændende kager og andet bage værk.

  Udforsk den store bage verden med Blomsterberg 
  Hvad enten du har stor erfaring inden for bage området eller er helt nybegynder, vil Blomsterbergs bageredskaber med sikkerhed gøre din bage proces nemmere og dermed gøre det sjovere at udfordre sig selv i køkkenet. Med Blomsterberg populære serie af bageudstyr, kan alle føle sig som professionelle konditorer. 
  Alt hvad Mette Blomsterberg skaber og designer, afspejler hendes store og lidenskabelige passion for konditori og søde sager. Hendes store passion kommer også til udtryk i hendes design af bageredskaber og udstyr. Her vægter hun en høj faglighed i hendes mange produkter. 
  Takket være Blomsterbergs bage program Det Søde Liv, har flere og flere danskere fundet vejen til køkkenet, for at udforske sig selv i den spændende bage verden. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret