Kategorier
Blomsterberg Fade

Blomsterberg Fade

Server dine kreationer på den lækreste måde på fade fra Blomsterberg. Disse fade er designet af den anerkendte og dygtige danske konditor Mette Blomsterberg. Blomsterberg er blandt andet kendt for sit lækre bagværk og optrædener i fjernsynet, men også for sit design af eksklusive og lækre køkkenting. Disse ting tæller for eksempel redskaber og opbevaringsbokse, men også disse smukke og praktiske fade, som ville pynte på bordet i ethvert hjem. Fadene er lavet i et simpelt design og kendetegnet ved en robust og elegant hvid keramik samt de fine bladformede faconer.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 199
  DKK 500
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Hos Blomsterberg er der en stor bevidsthed om, at det at lave kagerne eller maden kun er en del af serveringsprocessen. Fremstillingen og præsentationen af maden spiller nemlig en kæmpe rolle, fordi vi i dén grad også spiser med øjnene. Når man har lavet noget lækkert og smukt udseende i køkkenet, er det derfor nødvendigt med noget lige så smukt og lækkert at servere på det. Det får man netop med de forskellige typer af fade fra Blomsterberg. Brug dem for eksempel til snacks, kage, avec eller lækre dips – de eneste begrænsninger der er, er ens egne evner i køkkenet. 
  Hav fade til enhver lejlighed

  De smukke fade fra Blomsterberg fås i forskellige størrelser og pakkeløsninger. Man kan for eksempel anskaffe sig et par fade af 32 centimeter eller en pakke med 5 dråbeformede asietfade i en mindre udgave. På den måde har man et fad til alle former for mad, og alle former for serveringer. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret