Kategorier
Blomsterberg Gasbrænder

Blomsterberg Gasbrænder

Opgradér dine desserter med en Blomsterberg gasbrænder. De fleste danskere kender Mette Blomsterberg fra TV, og desuden også de mange gode Blomsterberg køkken- og bageredskaber, som man kan købe og tilføje til sit eget køkken. Disse Blomsterberg redskaber inkluderer nu også en gasbrænder, som man kan bruge til både madlavning, og når man bager kager. Den professionelle Blomsterberg gasbrænder har en højde på 16 centimeter, og den betjenes nemt og elektronisk.
Mærke
  Pris

  [Price]

  DKK 0
  DKK 0
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Man skal påfylde almindelig lightergas, og den er naturligvis også nem at genopfylde. Det er ligeså muligt at justere flammens størrelse, hvilket er meget brugbart, når man skal lave forskellige former for desserter. En Blomsterberg gasbrænder er altså både nem og hurtig at betjene og vil være et godt supplement til ens køkkenredskaber, når man vil prøve kræfter med mere professionel madlavning og bagning af flotte kager og desserter. 

  Brug en Blomsterberg gasbrænder til dine desserter
  Man kan bruge en gasbrænder til mange forskellige desserter, og en Blomsterberg gasbrænder er netop nem at justere, således at den nemt kan bruges med forskellige flammestørrelser. Til for eksempel en flot og klassisk Crème Brûlée-dessert skal man bruge en god gasbrænder til at brænde den tynde top på desserten. Derudover ser man også mange andre desserter eller madretter, hvor en Blomsterberg gasbrænder vil være det perfekte supplement, der kan løfte ens madlavning og køkkenudstyr til et højere niveau. Det gælder altså blot om at kaste sig ud i det, når først man har erhvervet sig en Blomsterberg gasbrænder.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret