Kategorier
Blomsterberg Grydelapper

Blomsterberg Grydelapper

Undgå for meget varme med grydelapper fra Blomsterberg. Gode grydelapper skal til i et køkken, og med disse grydelapper designet af Mette Blomsterberg får du det bedste af det bedste. Problemet med grydelapper er ofte, at de hurtigt bliver slidte og hullede. Dette er langt fra ideelt, idet huller og tyndt stof går direkte imod grydelappernes formål. Er stoffet ikke ordentligt isolerende, vil varmen nemlig trænge sig igennem.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 69
  DKK 130
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Og man vil brænde sig, når man rækker ud efter gryder, pander og andre varme genstande. Grydelapper du kan bruge længe. Med grydelapperne fra Blomsterberg burde dette dog ikke blive et problem. Grydelapperne er nemlig designet af særdeles slidstærkt materiale, som kan bruges mange gange uden at tage skade. 

  Den bløde bomuld isolerer både hænderne og beskytter dem imod varmen, og samtidig er den behagelig og rar at holde på. De høje kvalitet minimerer også risikoen for brandskader på selve grydelapperne, og det betyder også at de kan holde i lang tid.
  Blomsterberg går ikke kun op i kvalitet, men også op i design. 

  Den store fokus på enkelt og smukt design går igen i alle produkterne fra denne designlinje. Derfor er disse grydelapper ikke kun praktiske, men også flotte at se på. Grydelapperne er holdt i fine og enkle jordfarver, hvilket betyder, at de passer ind i de fleste køkkener. Med grydelapperne fra Blomsterberg er der altså ingen grund til at gemme produkterne væk i en skuffe. Tværtimod er de oplagte at hænge frem, så de også bliver en del af køkkenets æstetiske og visuelle fremtoning.   
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret