Kategorier
Blomsterberg Krukker

Blomsterberg Krukker

Brug Blomsterbergs krukker til alternativ opbevaring i køkkenet. Disse smukke krukker i hvidt porcelæn er den perfekte måde at løse opbevaringsprodukter i køkkenet på. Blomsterberg har med denne serie af produkter nemlig tiltænkt, at de kedelige elementer af køkkeninventaret i stedet skal blive til elementer, som pynter. Normalt er opbevaring i køkkenet nemlig tit præget af sjælløse plastikposer, grimme plastikbokse og overfyldte hylder og skuffer.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 49
  DKK 250
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Dette er en sjusket og rodet måde at holde orden i sit køkken på, og desuden er disse elementer langt fra flotte at se på.
  Krukkerne fra Blomsterberg er i bund og grund ganske enkle, men implementeringen af dem i køkkenet vil alligevel komme til at gøre en kæmpe forskel. Designet kombinerer et klassisk og tidløst udtryk med noget moderne og minimalistisk, og dette er en effekt, som vil komme til gavn i ethvert køkken – hvad end stilen er gammeldags eller helt ny. 

  Du kan opbevare det meste i krukker fra Blomsterberg. Krukkerne fra Blomsterberg er unikke på den måde, at de varierer i både bredde og højde. Der er altså stor forskel på krukkerne, og også på hvilke madvarer og produkter som de eventuelt ville kunne indeholde. Nogle af de små, mere runde krukker, vil være helt ideelle til krydderier. 

  Derudover er der nogle krukker i mellemstørrelse, og så er der desuden en smart spaghettikrukke. Særligt denne krukke er fantastisk, fordi den eliminerer nødvendigheden af de grimme poser og papkasser, som spaghetti og pasta normalt kommer i.  hjemmet. På den måde bliver det nemt for dig at gøre hende kunsten efter og lave de flotte kager og desserter. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret