Kategorier
Blomsterberg Røreskåle

Blomsterberg Røreskåle

Blomsterbergs røreskåle skiller sig ud. Ethvert menneske med en glæde ved bagning og respekt for sig selv som bager, er højst sandsynligt ejer af en røreskål. En røreskål er en skål designet specielt til at røre dej og lignende substanser sammen, inden de skal i ovnen. Røreskåle kommer i mange faconer og modeller, men disse fra Blomsterberg er eksempler på nogle af de bedste på markedet.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 135
  DKK 320
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Røreskålene er holdt i et simpelt design i rustfrit stål, og på den måde er fokus blevet lagt på at skabe et produkt, som der funktionelt og smart at bruge i køkkenet

  Selvom designet på de såkaldte Charlotteskåle fra Blomsterberg er simpelt, så er det alligevel udstyret med små detaljer, som gør en stor forskel, når man står i køkkenet. For eksempel har alle skåle i denne serie små håndtag på siderne. Ud over at se fine ud, så er disse håndtag også praktiske. På denne måde kan man nemlig holde på skålene uden at skulle stikke fingrene ned i dejen og forstyrre hævningsprocessen.

  Supplér dine røreskåle med et dejfad. Udover de lækre røreskåle, så tilbyder Blomsterberg også et dejfad. Et dejfad er et fint ord for en særlig skål, hvor dejen kan få de optimale betingelser for at hæve på den rigtige måde. Et dejfad er en lækker ting for den seriøse bager, som virkelig kan lide at arbejde med godt brød og gode bagemetoder. Blomsterbergs dejfad er således et perfekt supplement til de smarte Charlotteskåle. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret