Kategorier
Blomsterberg Serverings skåle

Blomsterberg Serverings skåle

Blomsterberg serverings skåle er perfekte til hverdag og fest. Langt de fleste mennesker har nogle fade og serveringsskåle, der kun tages frem engang imellem når der kommer gæster til middag eller en hyggeaften. Dog behøver man med Blomsterberg serverings skåle ikke gemme disse væk i hverdagen, da man sagtens kan være sine hverdagsskåle bekendt. Blomsterberg er kendt for sine dråbeformede kreationer, der naturligvis går igen i serveringsskålene.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 23
  DKK 280
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Der ikke alene fås i forskellige størrelser, men også i forskellige farver og flere designs. Ønsker man et fuldt sæt kan man købe tre Blomsterberg serverings skåle i et sæt for under 300 kr. 

  Det er dog ikke kun de smukke og unikke dråbeformede serverings skåle man finder i Blomsterbergs katalog over køkkenting, der er ligeledes kommet to forskellige størrelser af fonduesæt, hvilket i samhørighed med serveringsskålene gør madoplevelsen til et eventyr af små skåle med lækre sager, man kan dyppe i ost. 

  Mange spår Blomsterberg serverings skåle til at blive det næste samlerobjekt. Der findes mange smukke serveringsstel på det danske og internationale marked, dog er vi herhjemme i Danmark særligt glade for porcelæn og service, der er designet af danskere. 

  Derfor er der nogle, der spår at Blomsterberg serverings skåle vil indgå som en del af større samlerprojekter længere ude i fremtiden, ganske som man så det med andre tidligere danske designere. Derfor bør man nu være opmærksom på at indkøbe så mange dele af stellet som muligt, inden der for alvor kommer skub i denne trend på det nordiske marked. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret