Kategorier
Blomsterberg Sprøjteposer

Blomsterberg Sprøjteposer

Blomsterberg sprøjteposer er ideelle til andet end glasur. Der er mange ting i et køkken, der kan gøres smukt, hvis blot man bruger en sprøjtepose, der kan her være tale om forskelligt bagværk såsom spanskrør, frossent krydderurtesmør til bøffen, eller blot forskellige kager og desserter. Der er dog mange, der bruger Blomsterberg sprøjteposer til andre ting i køkkenet for at lette hverdagens gøremål en smule, dette kan f.eks.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 62
  DKK 72
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Være i forbindelse med at forme frikadeller eller kødboller, der hurtigt bliver ensartede, hvis der bruges en sprøjtepose. Der er nogle forbehold man skal være opmærksom på, når man bruger Blomsterberg sprøjteposer, dette er blandt andet, at disse er lavet af bomuld, hvilket gør at man kan genbruge disse igen og igen så længe man husker at vaske dem i hånden, og lade dem tørre ordentligt inden de bruges igen. Derudover bør man også have en rolig hånd, når man klipper hul. 

  Sådan klipper du ordentligt hul i Blomsterberg sprøjteposer. Normalt tager man det ikke så tungt, hvis man får klippet hullet skævt eller for stort i normale engangssprøjteposer. Har man derimod fået eller købt en af Blomsterberg sprøjteposerne, bør man være mere varsom, da det kan være en dyr fornøjelse at klippe skævt. 

  For at få det rigtige hul i sprøjteposen, bør man klippe få millimeter ad gangen indtil ens tyl stikker ca. 1 cm ud af sprøjteposen. Dette gør at tyllen ikke kan smutte og derfor lave rav i ens mesterværker, hvad enten man er i gang med frikadeller eller fin pynt. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret