Kategorier
Blomsterberg Tyller

Blomsterberg Tyller

Skab de perfekte kreationer med tyller fra Blomsterberg. Tyller til bagning er de perfekte redskaber til at skabe sjove mønstre, vilde kager og smukke detaljer. De er derfor essentielle, når man bevæger sig inden for det søde køkken. Derfor har Blomsterberg designet en række tyller, som passer perfekt til den ivrige bager og de mange udfordringer, som denne person kan finde på at kaste sig over.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 31
  DKK 32
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Med disse tyller er det både muligt at forme småkager og kage, men også muligt at lave mønstre med glasur, creme og flødeskum.

  Tyllerne kan fås i forskellige størrelser og med forskellige former på enderne. Det er både diameter på tyllen og formen som bestemmer, hvordan ens kagedej- eller pynt kommer til at se ud, når den trykkes ud igennem tyllen. Det er derfor vigtigt at vælge sin tylle med henblik på, hvilken form for dekoration og hvilket visuelt udtryk, som man ønsker at give sit endelige produkt.

  Perfektioner dit bagværk med en tylle. Alle tyllerne fra Blomsterberg er produceret i metal, og er på den måde perfekt til at styre de bløde produkter som glasur og creme. De resultater man får, vil derfor være særlig skarpe og fine at se på. Tyllerne kan fås i forskellige specifikke modeller. For eksempel har Blomsterberg designet en tylle, som er specielt egnet til det fine og sirlige mønster, som vi kender så godt fra kransekage. 

  Fra samme designer kan man også få tyller, der både har stjerneform og er helt glatte. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret