Kategorier
Blomsterberg Udstikkersæt

Blomsterberg Udstikkersæt

Blomsterberg udstikkersæt til smukke kager og konfekt. Vil du lave småkager, medaljer eller konfekt, er det perfekt med et udstikkersæt. Det giver dig mulighed for at gøre kagerne helt ensartede og fine i formen. Du kan dog også vælge at lave kagerne i flere forskellige størrelser og former, så der kommer noget variation og dynamik imellem dem. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge dit udstikkersæt.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 119
  DKK 120
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Blomsterberg udstikkersæt kommer i flere forskellige former og er lavet i rustfrit stål. Det gør, at de holder formen rigtig godt og kan bruges i mange forskellige sammenhænge. For eksempel kan udstikkersættet tåle at komme i fryseren, hvis du vil lave is i dem. De er nemme at rengøre, da de også kan tåle at komme i opvaskemaskinen. 

  Udstikkersættet bliver leveret i en flot akrylæske, der gør det nemt at holde styr på de mange forskellige små former. Med til sættet er nemlig hele otte udstikkere fra tre og op til ti centimeter. Det gør det nemt for dig at finde den udstikker, der passer til dit behov. Skal du lave småkager, kan du bruge en af de små udstikkere, skal du lave medaljer, kan du bruge den store udstikker på ti centimeter. 

  Udstikkersættet er en del af TV-konditoren Mette Blomsterbergs serie af ting til køkkenet. Med tingene er der gjort meget ud af, at de skal være praktiske at bruge. Det vil sige, at de både er gode til for eksempel at udstikke formen, men at de også er nemme at gøre rene. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret