Kategorier
Blomsterberg Viskestykker

Blomsterberg Viskestykker

Flotte og praktiske Blomsterberg viskestykker. Viskestykker er meget praktiske at have, når du laver mad, og når du skal rydde op efterfølgende. Viskestykkerne kan bruges til at lægge over dejen, når den skal hæve, og over brødet når det har bagt. Derudover kan du selvfølgelig bruge viskestykkerne til at tørre af med, når du har vasket op. Viskestykkerne fra Blomsterberg er lavet til at være praktiske, men også til at være flotte, når de hænger derhjemme på knagen.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 119
  DKK 120
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Det er med til at gøre, at dit køkken kommer til at se flot og indbydende ud. Viskestykkerne kommer i en pakke med tre, hvor de passer sammen i farven, men har forskellige mønstre. En fin detalje ved viskestykkerne er, at Blomsterberg logoet er broderet på dem. 

  Blomsterberg viskestykkerne er forsynet med to stropper, så de er nemme at hænge op derhjemme i køkkenet. Generelt er der tænkt på, at viskestykkerne skal være så praktiske som muligt. De er lavet i bomuld. Det gør, at de har en god sugeevne, når du skal bruge dem til at tørre af med efter opvasken. Derudover gør det, at de kan blive vasket i maskine. Det er meget praktisk at have den mulighed.

  Blomsterberg viskestykkerne er en del af konditoren Mette Blomsterbergs serie af smarte køkkenting til hjemmet. Hun er kendt fra TV for at lave flotte kager og være den hårde dommer i Den Store Bagedyst. Med sine køkkenting prøver hun at skabe nogle ting, der er både flotte og praktiske at bruge i hjemmet. På den måde bliver det nemt for dig at gøre hende kunsten efter og lave de flotte kager og desserter. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret