Kategorier
Blomsterberg

Blomsterberg

Mette Blomsterberg står bag en lang række kvalitets bageprodukter, som vil passe perfekt til bage entusiasten, som i tv har set hvordan helt almindelige mennesker kan skabe lækre og smukke kreationer i form af bagværk. Med et hav af tv-udsendelser og med en uddannelse som konditor fra Kransekagehuset i København har Blomsterberg fundet vej til danskernes hjerter, og ikke mindst søde tænder.

Med et produkt fra Blomsterberg kan du være sikker på, at du får et kvalitets produkt, da Mette Blomsterberg selv og hendes hold af professionelle konditorer, som personligt har testet samtlige af produkterne. Så hvis du har planer om at skulle bevæge dig ud i bagekunstens univers så kan du trygt gøre det med produkterne fra Blomsterberg, hvormed du er sikret kvalitet.

Du kan finde en lang række forskellige bageprodukter fra Blomsterberg. Blandt andet kan du her finde alt fra en spring- eller bageform til en gasbrænder eller kagering. Også hvis formålet er servering kan du finde produkter, og heriblandt kan nævnes en kageopsats, hvis du ønsker, at dine kager ikke blot skal nydes i munden, men også på bordet, hvor de kommer til deres ret på en kageopsats. En serveringsskål fra Blomsterberg kan du også få fingrene i og ligeså med et dessertglas.

Det søde køkken er i høj grad kommet på landekortet og aldrig før har folk så flittigt været i køkkenet og bagt lækre kager og andet bagværk. Man er begyndt at finde tilbage til de ældre dyder, hvor maden havde en central plads i familien og hvor det var her man samledes og snakkede om dagen. Og dette kan især gøres over en dejlig kage eller et andet stykke bagværk. Med et bageprodukt fra Blomsterberg kan du være sikker på, at du kun serverer kvalitetsprodukter til dine kære fordi, at produkterne er testet så grundigt som de er.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 29
  DKK 1000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret