Kategorier
Blomsterberg

Blomsterberg

Gør livet i køkkenet nemmere med Blomsterberg. Den velkendte konditor Mette Blomsterberg, der blandt andet er kendt for bage programmerne Det Søde Liv og Den Store Bagedyst, har designet og skabt sine hel egne serier af bage artikler, køkkenredskaber, gryder og pander, bestik, stel og meget mere. Mette Blomsterberg blev uddannet konditor i 1990 fra det kendte Kransekagehuset, i København, og har siden da berige mange søde hjerter med lækre opskrifter og bageudstyr. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 26
  DKK 1000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Med bage produkter fra Mette Blomsterberg, er du sikret kvalitetsprodukter, produkterne er blevet personligt testet af Blomsterberg, samt hendes dygtige hold af konditorer.
  Uanset om du er nybegynder i bage verdenen eller har megen erfaring, vil Mette Blomsterbergs udstyr med garanti forenkle din bage proces og dermed gøre det sjovere at opholde sig i køkkenet.


  Mette Blomsterbergs talrige bage og køkkenredskaber
  Blandt Blomsterbergs kvalitetsprodukter finder du et hav af forskellige bage redskaber, klassiske pander og gryder, unikke opbevarings krukker og andet flot køkkenudstyr
  Mette Blomsterberg har via sin store passion for konditori fundet vej til mange danske hjerter. Vi er mange som har glæde af hendes bage programmer, spændende opskrifter og ikke mindst hendes lækre bage redskaber. 
  Blomsterberg er også kendt for hendes populære dråbe formet serverings skål, som går igen i alle afsnit af Det Søde Liv. Den populære serverings skål er efterhånden gået hen og blevet et fast inventar i mange moderne køkkener. 
  Blomsterbergs unikke udstyr er perfekt til de mange bage entusiaster, uanset om de er nybegynder eller har stor erfaring. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret