Kategorier
Bodum

Bodum

"Godt design behøver ikke at være dyrt" har været mottoet hos danske BODUM® siden familiefirmaet blev stiftet af Peter Bodum i 1944. Siden har sønnen Jørgen Bodum overtaget selskabet, men ånden fra 1944 lever i bedste velgående hos familieselskabet, også selvom det er blevet internationalt kendt, og nu har kontorer og butikker over hele verden.

BODUM® er allermest kendt for deres Bistro stempelkande, som har vundet utallige priser for sit miljømæssige og tidløse design. Designet af kaffekanden har ændret sig meget lidt siden den første blev lavet, og dens anerkendte brug og form understreges af det faktum at BODUM® siden 1974 har produceret mere end 100 millioner(!) franske stempelkander. Men det stopper ikke der. Ved at have overført deres anerkendte teknik fra stempelkanden til teverdenen, har BODUM® formået at skabe en serie af produkter til te-elskere, der er lige så vellidt som deres kaffeprodukter. Og så er der jo deres serie af produkter til køkkenet, som er en hel historie for sig.

BODUM®s produkter er designet ud fra et princip om simplicitet og flot design, der gør produkterne vellidte og gør din hverdag lettere. Hos KopK er vi overbevist om at BODUM® skaber nogle af markedets allerbedste produkter, og til en helt rigtig pris, der næsten ikke overgås. Derfor er vi stolte af at præsentere en lang række af produkter, lige fra den klassiske Chambord Stempelkande, til mere moderne boligudstyr, så som Bodum Hot Pot Glassskåle.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 39
  DKK 790
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret